714X luptă cu cancerul

Dacă sistemul imunitar nu este complet în regulă, pot apărea foarte multe probleme de sănătate. Medicamentul 714X este clasificată ca un produs de sănătate imonumodulator, cu scopul de a sprijini atât sistemul imunitar slab, cât și de a încetini unul supraactiv. Ingredientul principal al acestuia este camforul, deci provine din lemn și scoarță de copac camfor.

Se pretinde despre 714X, că luptă cu rezultat împotriva cancerului. Acesta a fost dezvoltat de către biologul și cercetătorul Gaston Naessens în anii 1970. Produsul poate restabili echilibrul organismului fără efecte secundare dăunătoare. 714X este fabricat în Canada, de către laboratorul Cerbe Inc, și exportată în peste 80 de țări din 1990.

Modul său de acțiune terapeutică necesită, ca acesta să fie introdus în organism prin injecție. În unele cazuri poate fi introdus prin piesa respiratorii, folosind un nebulizator. 714X se poate comanda de pe site-ul oncoshop.ro, prin numărul de telefon găsit pe pagină, zilnic între orele 09-17.00.

2 ani ago