Cercei medicinali Studex garanția calității

Cei care au probleme cu alergia știu cât de crunt sunt simptomele. Mâncărime, umflături, în unele cazuri chiar pot fi debutul unor infecții. Pentru cei care sunt alergici la metale este contraindicat purtarea bijuteriilor care conțin materiale alergenice.

Dar să nu faceți griji, nici ei nu sortiți să nu poartă bijuterii, doar că trebui să folosească bijuterii din hipoalergenici. Prin ce se deosebesc acești cercei medicinali de cele confecționate din metale prețioase? Cercei medicinali sunt confecționate din metale destinate implanturilor.

Aceste metale sunt acceptate ca materiale care nu provoacă alergii nici dacă vin în contact cu răni deschise, astfel pot fi folosite cu încredere și de cei care sunt alergici. Din punct de vedere estetic cerceii medicinali sunt la fel ca cele din metale prețioase. Aceste bijuterii pot fi acoperite cu aur sau argint, deci nu există ca aspect nicio diferență între ele.

Cerceii medicinali oferiți de Studex sunt disponibile în mai multe game de produse. A parte dintre ei sunt destinate pentru găurirea urechii, System 75 și Universal, iar gama Sensitive conține gama cercei pentru purtatul zilnic.

4 luni ago